By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Educatie

Voor de creatieve en nieuwsgierige helden

Ons educatieve programma is ontworpen om scholen en leerlingen te inspireren en te empoweren.

Terugblik op eerdere educatieve momenten

Bekijk enkele gedenkwaardige momenten van onze eerdere educatieve evenementen. Hier vangen we de inspiratie, creativiteit en leerzame ervaringen die we delen met onze deelnemers.

Een nieuw avontuur

Educatie bij The New Amsterdam

Check ons uit en ontdek hoe we onderwijs naar nieuwe hoogten tillen!

Eigentijdse Onderwijsontdekking

Bieden van op maat gemaakte educatieve trajecten voor scholen met een frisse kijk op onderwijs. Onze lesprogramma's nemen leerlingen mee op een eigentijdse ontdekkingsreis door kunst en cultuur, sport, burgerschap, literatuur en meer. We richten ons op het ontwikkelen van digitale vaardigheden die naadloos aansluiten bij het hedendaagse profiel.

Kernwaarden voor Groei

Onze programma's zijn doordrongen van essentiële kernwaarden zoals zelfredzaamheid, ondernemingszin en samenwerking. We geloven dat deze waarden niet alleen cruciaal zijn voor succes in de klas, maar ook voor de toekomst van elke leerling buiten de schoolmuren.

Inspirerende Leeromgeving

Bij The NEW Amsterdam streven we naar een inspirerende leeromgeving waarin jonge geesten kunnen floreren en groeien. Ontdek samen met ons een wereld van mogelijkheden en bereid je voor op een boeiende reis naar kennis en zelfontplooiing.

Samen leren...samen groeien

Contacteer Ons

Heb je vragen of wil je meer weten over onze initiatieven? Laat van je horen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.